Har du fyllt skivstång?

På alla våra pass är du välkommen från det år du fyller 12. Då kan du lämna mamma och pappa hemma och träna själv på passet. Läs här nedan mer om vår träning för 10-15-åringar!


Välkommen till Friskis&Svettis gym

Från det år du fyller 10 år kan du gymma tillsammans med förälder eller annan vuxen. Träningskort köper du tillsammans med målsman. Vid första träningstillfället ingår en instruktion tillsammans med målsman. Instruktionen bokas i god tid i receptionen, och ny instruktion kan bokas när det är dags för ny nivå på träningen. Från och med det år du fyller 13 år kan du träna utan målsman.


Träningsråd till dig som är 10 - 15 år
  • Träna det du tycker är roligt. Se till att du blir guidad om vilka möjligheter som finns att välja på. Det du inte visste fanns kanske blir det roligaste.

  • Utnyttja bredden i utbudet. Utmana hela din kropp och träna allsidigt. Variera styrketräning med konditions- och rörlighetsträning. Det mår din kropp bra av.

  • Ge dig tid för träning. Utmana dig successivt både i antal träningspass och träningstid men också med tyngre och tuffare belastningar. Kroppen behöver tid för att bygga upp sig och bli starkare. På så sätt undviker du skador.

  • Träna smart. Se till att få hjälp med tekniken och sjyst genomförande av alla övningar.

  • Fråga oss. På Friskis&Svettis finns många instruktörer och ledare. Vet du inte vad eller hur du ska göra, tveka inte att be om hjälp.