Styrelse och anställda

Vår styrelse har det övergripande ansvaret för Friskis&Svettis Sundsvalls verksamhet. Varje vår hålls ettårsmöte dit alla medlemmar är välkomna. Som medlem i Friskis&Svettis har du stor möjlighet att påverka, så tveka inte att ta kontakt med styrelsen och framför dina åsikter. Och framför allt - var med på årsmötet! Maila på den här adressen: friskissvettis.sundsvall@gmail.com

Vår styrelse

Anne Thelander, ordförande och personal- och funktionärsansvarig.

Jag har varit med föreningen sedan 1992. Började som värd för att några år senare bli jympa- och spinningledare samt licensierare/uppföljare. Sedan flera år tillbaka är jag också engagerad i styrelsen, de senaste fem åren som ordförande. För mig är Friskis&Svettis en fantastisk förening med alla ideella funktionärer och glada motionärer. Vi jobbar hela tiden på att vara föreningen för alla, från soffpotatis till elitmotionär och alla där emellan!

Jonas Ericsson, Vice Ordförande

"Jag är Friskis&Svettis-motionär sedan ca 3 år. Jag har fått höra att jag är "besjälad" av motion och blandar min egen träning och ser på Friskis&Svettis som ett bra träningsställe med en härlig mix av träningsformer och människor. Som vice ordförande i styrelsen hoppas jag kunna bidra med motionärernas perspektiv, ett ekonomiskt tänk och kundperspektiv. Förhoppningsvis upptäcker fler glädjen och nyttan med vår förening!"

Eva Kristofersson
, ledamot

Jag har tränat med Friskis i Sundsvall sen starten 1987 med några års uppehåll för barnafödande. Det har alltid varit jympan som tilltalat mig mest, även om det emellanåt blir både spinning och gym. Under 2009 utbildade jag mig till ledare och leder nu främst medeljympa, men även enkeljympa och familjejympa. Det är galet roligt måste jag säga. Med fågelhund och fjällstuga blir det också mycket motion utomhus såsom skidor, löpning, vandring och jakt. Jag har varit styrelseledamot i några år nu och har tidigare i livet erfarenhet från styrelsearbete både i bolag och i ideella föreningar. Det är verkligen jättespännande att vara med och utveckla föreningen

Victoria Isakas
, ledamot

Jag har tränat med Friskis i Sundsvall länge. Jag började med jympa och efter några år började jag även med spinning. Jag blev snabbt frälst av spinningen och hösten 2009 fick jag möjligheten att utbilda mig till spinningledare. Att vara ledare är mycket roligare än jag kunde föreställa mig och det ger mig massor av energi! När jag är på Friskis blir det främst spinning, men man kan även finna mig på jympan och ibland även i gymmet. Det är en fantastisk förening i Sundsvall med många möjligheter. När jag är utomhus tycker jag om att åka skidor eller promenera. Sedan snart ett år tillbaka sitter jag i styrelsen och det är ett mycket spännande uppdrag. Vi står inför stora utmaningar de närmaste åren och jag ska göra mitt bästa för att bidra till göra föreningen ännu bättre.


John-Inge Hansen, ledamot

Norsk medborgare som flyttade till Sverige och Sundsvall 2001. Drogs med för att testa ett spinpass 2008, medan de andra motionärerna stretchade efter passet satt jag på golvet och var totalt utsliten.Tänkte; vilken härlig träning! Sen var jag såld på spinning. Blev medlem och köpte träningskort och efter några år så fick jag möjlighet att utbilda mig som spininstruktör. Är nu med infogruppen, delar sektionsansvar i spingruppen, hjälper till så våra ledare har ny musik att använda på sina pass, och sen årsmötet 2014 är jag suppleant i styrelsen. Jag är ständigt på jakt efter utmaningar och förbättringar och hoppas jag kan använda mina kunskaper i föreninge

Ann-Charlotte Svensson
, suppleant

Jag har varit medlem i Friskis och Svettis under många år. Motion har alltid legat mig varmt om hjärtat. Friskis och Svettis har varit det självklara alternativet för mig när det gäller träning. Där finns något för alla. När jag för tre år sedan avslutade mitt yrkesverksamma liv lockade ideellt arbete. Jag arbetar nu som värd. Det är ett fantastiskt trevligt arbete som ger glädje och energi. Som ny i styrelsen vill jag förvalta det förtroendet jag fått. Jag ser fram emot att vara med i det långsiktiga målarbetet och utveckla vår förening att bli ännu bättre.

Jan Dahlqvist
, suppleant

Kerstin Lindgren
, suppleant

Våra anställda

Elisabeth Keijser, kansli

Jag har varit funktionär i Friskis&Svettis Sundsvall sedan 1994. Jag startade som värd och utbildade mig till jympaledare 1997. Jag är anställd som verksamhetsledare i föreningen, ett arbete jag trivs fantastiskt bra med. Friskis&Svettis är en stor del av mitt liv, det är mitt arbete samt ett ideellt engagemang. Att få möta motionärer och funktionärer i den positiva anda vi har är otroligt givande. Jag känner stolthet över det vi gör tillsammans. Det allra bästa med Friskis&Svettis för mig är enkelheten samt att vi är till för alla. Att vi har en bredd som lockar både vältränade samt de som aldrig tränat eller haft uppehåll i sin träning känns viktigt. Rörelseglädje som smittar av sig, det ska kännas kul innan, under tiden samt efter träningen.

Agneta Bergkvist,
reception, träningsansvar (tf. verksamhetschef)

----------------------------------------------------------

Valberedning

Du är varmt välkommen att höra av dig till valberedningen med förslag på personer till Friskis&Svettis Sundsvalls styrelse.

Anna Wåhlin, sammankallande
anna.wahlin@sundsvall.se

Daniel Ytterström


Monica Bjarnhagen